Bomen Kappen

Bomen Kappen

Op alle denkbare locaties kunnen wij bomen kappen. Van een enkele boom in een voor of achtertuin bij een particulier tot een grote hoeveelheid bomen bij een bedrijf. Omdat elke situatie een andere aanpak vereist brengen we van te voren de beste methode in kaart:

Bomen vellen: Deze methode wordt alleen gebruikt als er voldoende valruimte beschikbaar is. De boom wordt in één keer bij de grond omgezaagd.

Klimtechniek: Deze methode wordt met name gebruikt bij bomen waar een beperkte ruimte onder de boom is. De boom kan dan deel voor deel worden uitgekleed en de takken laten we indien nodig aan een vangtouw langzaam  zakken.

Hoogwerker: Indien er voldoende ruimte rondom de boom is kunnen we met een hoogwerker de boom in stukken verwijderen. Vaak word deze methode gebruikt bij zeer grote bomen of indien er een groot aantal bomen gekapt moeten worden.

Telekraan: Deze methode wordt met name voor moeilijk bereikbare plaatsen gebruikt. Met behulp van de kraan wordt de boom in zijn geheel of in delen verwijderd. Vervolgens wordt de boom op de grond verder afgebroken.